Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Toldregler » Hvordan fungere selve inderetningen/betalingen af told? Hvordan fungerer toldindberetning og betaling for virksomheder?

Hvordan fungere selve inderetningen/betalingen af told? Hvordan fungerer toldindberetning og betaling for virksomheder?20. januar 2012 - 16:20 #0

Hej

 

Jeg kan forstå at man skal betale told og moms på import over 80 kr., men jeg har stadig ikke helt forstået hvordan det foregår.

 

1) Skal jeg selv indberette mit køb eller bare forholde mig helt passiv til der kommer en regning?

 

2) i toldberegneren står der noget om et Post Danmark gebyr på 160 kr., men hvad er det helt præcist man betaler Post Danmark for at gøre?

 

3) hvis jeg skal være passiv og det er Post Danmark der skal indberette tolden, åber de så mine pakker? (ikke at jeg har noget at skjule, bryder mig bare generelt ikke om at andre roder i mine ting)

 

4) Jeg overvejer at starte en webshop, hvor jeg skal videresælge varer importeret fra USA. Er det de  samme regler som for privatkøb der også gør sig gældende for virksomheder? Hvis ikke, hvordan fungere toldbetalingen så i korte træk når virksomheder importerer?

 

5) Skal virksomheder betale moms når de importerer?

 

Håber på nogle gode og forståelige svar

 

Hilsen CamillaCamilla

Camilla
Vist 3796 gange - Besvaret 2 gangeDer er endnu ingen indlæg...
Sponsoreret indhold Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2023 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.