Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Toldregler » Hvordan betaler man moms og gebyrer?

Hvordan betaler man moms og gebyrer?2. oktober 2012 - 14:19 #0

Håber jeg snart kan få svar på mit spørgsmål. Tak på forhånd!!

 

Hvad er proceduren for, hvordan man betaler moms og gebyrer? Den rigtige procedure søger jeg efter.

 

En slægtning har modtaget en gave fra USA, og har overhovedet ikke haft chancen for at betale moms og gebyrer egenhændigt, da hun ikke vidste at hun skulle og desuden ALDRIG har modtaget en faktura eller anden dokumentation. Hun skulle IKKE hente varen på Posthuset. Den blev bragt til hendes hjem. Hun modtager herefter rykker......

 

Hvordan PLEJER man at skulle betale for told (værdi over 1150), moms og afgifter. Er der slet ikke nogen, der kender svaret?

 

På forhånd tak.

 Rikke

Rikke
Vist 5016 gange - Besvaret 3 gange

Signe Bertelsen

Signe Bertelsen

5. oktober 2012 - 20:16 #3

Pakken blev IKKE leveret af Post Danmark men derimod (desværre) af de meget upålidelige FedEx. Der var IKKE vedlagt noget som helst dokument - og slet ikke nogen faktura. Der var for øvrigt tale om et lille sølvsmykke med en indgravering på. Det tog dem så (FedEx) 5 uger at finde ud af, at der vist var en pakke, der ikke var betalt moms og gebyrer for, men i stedet for at sende fakturaen...som de jo snart burde kunne sende, så skrev de at "din kredit hos FedEx bliver inddraget og sagen er overgivet til inkassofirmaet Intrum Justitia" - med snarlig registrering i RKI. 

 

Det oprindelige beløb var på DKK 314, men meget hurtigt blev det til DKK 666...beløb jeg hjertens gerne vil betale, men der gives ikke nogen entydig måde, der beskrev, hvordan det skulle foregå. Det nytter ikke at ringe til FedEx. Overhovedet!! Vi troede så at der var tale om en falsk faktura - for hvordan kan man betale for en faktura, uden at der er en faktura?

 

Nå, nu er det vel snart slut...vi har betalt for den stakkels studerende, der intetanende havde modtaget et smykke fra USA. 

 

Fra nu af er sagen klar:

 

1. Kender vi ikke hvad pakken indeholder, eller kommer pakken fra et ikke-EU land, vil pakken blive givet tilbage til Posthuset.

2. Herfra kan pakken (evt) hentes - og betaling kan ske.

 

Er der en speciel grund til at FedEx ikke kan finde ud af at gøre dette? Nå jo, de tjener jo penge på at lade være med at udlevere fakturaerne. Nej, det var smart!!!


Sponsoreret indhold


Sanne

Sanne

3. oktober 2012 - 17:37 #2

Ifølge Post Danmark, som netop har leveret en pakke til mig fra England, så burde slægtningen IKKE have modtaget pakken hjem til sig, men udelukkende have fået et brev om, at der lå en pakke på det lokale Posthus....så bliver det straks lidt mere tricky....for enten så skulle man betale der...eller også fik man et  brev med faktura....så hvordan er så proceduren...jeg har søgt og søgt og søgt....!!


noel

noel

2. oktober 2012 - 21:22 #1

toldregningen er på selve pakken.. Der vil aldrig komme en rykke på det. Hvis hun ikke henter pakken blir den returneret.. Syntes din slægtning skal ringe til post danmarks kundeservice.. Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2023 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.