Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Toldregler » FedEx sender rykker i form af trusselbrev - og først for sent en faktura

FedEx sender rykker i form af trusselbrev - og først for sent en faktura30. september 2012 - 10:26 #0

En slægtning modtager en gave fra USA i slutningen af juni måned, og det er IKKE hende, der har betalt for gaven. Gaven leveres af FedEx, som ikke informere den intetvidende gavemodtager om den manglende betaling af moms og afgifter.

 

Hun modtager så efter en måned en rykker på noget med "du har ikke længere kredit hos os - og du kommer I RKI, hvis du ikke betaler straks". Der stod INTET om hverken told, moms eller afgifter. De har ALDRIG sendt en faktura til hende!! - og for den sags skyld heller ikke til den slægtning, der har betalt for gaven. Hun skriver tilbage, at hun ikke skylder nogen noget, samt at hun kun har købt en eneste ting online, hvilket hun skriver pr. e-mail til afsenderen af rykkeren. Han svarer IKKE tilbage, men sender derimod straks sagen til Intrum Justitia, der så sender brev til pigen om, at hun er i RKI og nu skylder det dobbelte - altså at hun første skyldte DKK 340 - og så nu DKK 660. Vi skriver atter engang til Fedex....og først NU får hun faktura, hvor hun kan se, hvad sagen drejer sig om altså MOMS OG AFGIFTER. Hun har ikke haft en skygge af chance for at betale - for selvfølgelig vil hun da ikke ryge i RKI for sølle DKK 340. Hvorfor vælger FedEX at sende rykker uden først faktura? Hvorfor skriver de et brev, som alle troede var fra en svindler?

 

Hvad gør vi....jeg kan godt se, at så meget som FedEx har rod i deres sager, så vil denne sag nok komme til at komme mindst 3000 kr, men hvad gør vi for at spare tid. Vi aner ikke engang, hvordan vi skal betale, Hvordan betaler vi for 1) moms og 2) afgifter for selve gaven kostede i alt 111 dollars. FedEX skriver jo kun rykker og ikke mindst trusselbreve. Please - hjælp os

 

 Signe Bertelsen

Signe Bertelsen
Vist 4262 gange - Besvaret 3 gange

Signe Bertelsen

Signe Bertelsen

4. oktober 2012 - 12:23 #3

Alt er betalt - orker ikke flere trusler, uprofessionel sagsbehandling og manglende dokumentation fra deres side - men fra nu af skal alt gå efter bogen.

 

1. Hvis FedEx kommer med en pakke.

2. Skal denne retur til Posthuset.

3. Her betales så (told) moms og afgifter.

4. Deres dokumentation skal også være i orden. 

 

Ps...smart at FedEx ikke gjorde det - det er opskriften på, hvordan man tjener penge. 

 

Det nytter ikke noget at ringe til FedEx. 

 


Sponsoreret indhold


Kasper

Kasper

1. oktober 2012 - 08:46 #2

P.S. Jeg er ret sikker på at modtageren skal betale moms/told, det er ligegyldigt om en anden har bestilt den. Man kan naturligvis nægte at modtage, hvis man ikke vil betale moms/told. Det vil være lidt besværligt nu, hvor I først har fået fakturaen lang tid senere, men hvis I ikke vidste at der kom moms på, og I ikke vil have den, så bør I kunne returnere gaven eller aflevere den til FedEx.

Det er måske en god idé at sige til RKI at nogen truer jer med at blive registreret, selv om I ikke har anerkendet gælden - det er imod reglerne, så RKI bør ruske op i dem.

Husk at vedlægge jeres email som dokumentation, selv om den nok ikke er afgørende - I havde jo ikke fået fakturaen før I fik rykkeren.


Kasper

Kasper

1. oktober 2012 - 08:40 #1

Man kan ikke komme i RKI, hvis man ikke har anerkendt gælden.

Hvis I har fået en faktura på det rigtige moms/toldbeløb + ekspeditionsgebyr, så kan I jo starte med at betale den.

Kontakt FedEx og forklar sagen, og sig at I har betalt fakturaen eller straks vil betale den.

Og kontakt de andre og sig det er en fejl, og at I ikke skal i RKI. Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.