Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Import/Eksport » told på glemt jakke fra USA

told på glemt jakke fra USA9. januar 2013 - 14:07 #0

Jeg boede 4 måneder i USA og her besøgte min far mig. Han glemte sin jakke og først da jeg kom hjem fandt jeg ud af at det var hans. Han vidste ikke hvor han havde glemt den. Så fik jeg min veninde, som stadig boede i lejligheden, til at sende den hjem til Danmark og da den ankom, skulle jeg betale 370 kr for at få den udleveret. Det er ikke en ny jakke eller et nyt køb. Det er bare en jakke min far havde glemt. Kan det virkelig være rigtigt at jeg skal betale told for den? Hvem kan jeg klage til? Jeg kan hverken finde mails eller noget og hos post danmark kunne de ikke udlevere den medmindre jeg betalte. Jeg var bange for at den ville ryge retur, så derfor måtte jeg betale den igår og tager sagen op nu (eller jeg prøver i hvert fald).

Jeg håber at der er nogen der ved noget om dette. Anja

Anja
Vist 3590 gange - Besvaret 3 gange

hansen

hansen

11. januar 2013 - 14:10 #3

ville klage til post danmark og skat
Sponsoreret indhold


Anja

Anja

11. januar 2013 - 10:04 #2

Tak for svar.

Det er en jakke der er måske 20 år gammel og man kan også sagtens se på den at den ikke er ny. Han har ikke kvittering længere, men hvis jeg kan bevise at jeg har boet i USA og at han har været at besøge mig, er det så ikke bevis nok for at den ikke er købt på nettet?

Hvem skal jeg skrive klagen til? 
hansen

hansen

10. januar 2013 - 17:12 #1

hvis din far den danske kvitteringen for jakken, så fremvis den for skat. Man skal ikke betale moms af egne ting købt DK. Men hvis han ikke har kvitteringen kan det blive svært at få pengene igen Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.