Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Import/Eksport » Lad os selv indbetale, før varen kommer til landet

Lad os selv indbetale, før varen kommer til landet11. november 2016 - 14:47 #0

Hvornår giver told mulighed for at private kunder selv kan betale told/moms, så vi undgår det høje gebyr fra postdanmark?  Postdanmark har så travlt med pakker og det giver forsinkelser.

 

Den meget lave bagatelgrænse er ikke blevet ændret i mange, mange år og hvad kan man snart købe for kr 80? Sæt dog grænsen op til kr. 150, det er da stadigvæk en begrænset mængde varer, vi kan købe for den pris. 

 

I disse internet-tider og med kreditbetaling, burde det være muligt selv at indberette og betale før varen ankommer til landet. Man må kunne få en kode, når man har betalt told, så varen er lovlig at importere og derfor ikke skal have et yderligere gebyr på kr. 160 + moms.  Derved kan postdanmark bruge tiden på ulovlig import. 

Det er da muligt for firmaer og hvor mange private kunder får leveret varer på arbejdspladsen for at prøve at undgå told/moms på varerne?    Firmaer er jo ikke underlagt disse regler og kan importere for mange penge, før postdanmark går varerne igennem.  Der er da også arbejdspladser i de mange varer, der skal fordeles i landet og kunderne er jo meget tålmodige, efter postdanmark har fået flere dage til at levere i. 

 

Ja, det er bare min mening.  (har lige fået endnu en opkrævning på told og gebyr og har sendt varen retur) 

Mvh.  Tina Tina

Tina
Vist 2431 gange - Besvaret 1 gange

Camilla

Camilla

29. juli 2017 - 12:01 #1

Så enig Tina .... Jeg har intet imod st betale told ...... men at Postnord skal ha 160 kr for udlæg og håndtering af pakken ( som man i forvejen har betalt fragt for ) GIVER INGEN MENING 😐😐

En ordning hvor man selv skal indberette og betal burde kunne lade sig gøre. Og JA - hæv dog grænsen for hvor meget man kan købe for uden for EU ...  👍👍

 

Camilla 


Sponsoreret indhold Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.