Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Import/Eksport » Gave indpakning eller ej.

Gave indpakning eller ej.2. august 2012 - 00:17 #0

Hej, jeg kigger på nogle model flyve produkter som jeg ikke kan købe i danmark endnu.. men de koster omkring 50USD + 100USD for noget andet... som vil blive 2 seprate ordre. 

Mit spørgsmål går så på, at jeg har hørt der er en måde at undgå "told" på ved at få lavet forsendelsen som "GAVE" er der noget sandt i det... og er der noget at spare der.. eller er der andre måder at undgå at staten stjæler mere SKAT eller told. end de gør i forvejen.Tommy Jakobsen

Tommy Jakobsen
Vist 3235 gange - Besvaret 1 gange

Jesper

Jesper

11. september 2012 - 20:38 #1

De varer du eksempelvis bestiller fra et land som Kina putter somregel et mærkat på din pakke hvor der står underskrevet "Gift" og sat flueben ved "Gift" - ved dog ikke om det er det samme med varer fra USA.

Jeg har bestilt flere varer fra Kina uden, at blive taget i tolden, men det er somregel en chance man må eller kan tage hvis man gerne vil have en varer uden fra EU.

Det er ikke altid tolderne tjekker dine ting, men du kan også være uheldig, at de eventuelt tjekker det du har bestilt - har prøvet det før med at par solbriller i en lille æske..
Sponsoreret indhold Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.