Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Diverse » er toldere små konger ?

er toldere små konger ?11. december 2013 - 12:24 #0

Jeg har haft min mobiltelefon sendt retur til leverandøren i Kina for at få den repareret under garantien.

 

Mobiltelefonen ankommer til toldbehandling i Danmark d. 25. oktober 2013. Jeg oplyser privatimport om, at det er en brugt telefon som er blevet repareret under garantien og som dokumentation medsender jeg kvittering for betalt afgift og moms, samt postkvittering for forsendelse til Kina.

 

Privatimport kan ikke acceptere min dokumentation, men jeg kan ikke få at vide hvorfor. I stedet for beder de om købsfaktura mm, som jeg desværre ikke er i besiddelse af længere, og jeg får så at vide at privatimport vil værdisætte pakken, hvilket jeg accepterer, jeg skal jo videre. Vi skriver nu 6. november.

 

D. 24 november har jeg stadigvæk ikke modtaget min telefon, eller information om den så jeg henvender mig igen til privatimport og får nu at vide, at de ikke kan finde min forsendelse !! og foreslår mig at tage kontakt med afsenderen i Kina og bede ham efterlyse pakken.

 

Det er mig komplet uforståeligt, hvordan man fra privatimports side kan behandle kunders varer på denne måde!  Nu kommer der en ekstraudgift oven i for at få den sendt fra Kina igen. Hvem skal betale for det ?og hvad ender det hele med, når telefonen igen havner hos privatimport ? så starter det hele jo for fra igen!

 

 

Jeg forstår slet ikke, at privatimport ikke har konduite til at løse så lille en sag som denne. Efterfølgende har jeg klaget til [email protected] men har ikke fået noget respons fra dem.

 

Hvad skal jeg gøre ? F Jørgensen

F Jørgensen
Vist 3119 gange - Besvaret 0 gangeDer er endnu ingen indlæg...
Sponsoreret indhold Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.