Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Diverse » Privat egen indberetning af inførsel af varer til fortolning og moms

Privat egen indberetning af inførsel af varer til fortolning og moms10. november 2012 - 07:27 #0

Kan det på nogen som helst måde lade sig gøre, selv at indbetale moms og told for ting der importeres til privat brug. Jeg tænker ikke mindst på de tilfælde hvor der indkøbes en vare til en pris på eks. 100 kr. hvor Post Danmark så ud over momsen tager sig betalt 160 kr. for ekspeditionen. Det er ofte at en vare kan stige til det dobbelte bare fordi dette ublu gebyr kommer oven i pris, fragt og moms. Kan det lade sig gøre at indbetale beløbet til Skat uden Post Danmarks indblanding.

Munz

Munz
Vist 6236 gange - Besvaret 4 gange

Chris Andersen

Chris Andersen

2. december 2015 - 12:44 #4

Kan dette stadig lade sig gøre? Altså: "Enhedsdokumentet eksemplar 6, 7 og 8" for når man læser her på "Skat": "http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=1906747" så ser det ud til det kun er ved nedbrud af systemerne?
Sponsoreret indhold


Anita

Anita

1. august 2013 - 18:01 #3

Det passer ikke at man ikke selv kan indfortolde sine varer fra 3. Land! Har selv gjort det for 2 dage siden, da jeg ikke ville betale PostDanmark 160 kr. For denne "service".

Du skal få fat i Enhedsdokumentet eksemplar 6, 7 og 8 (kan købes hos visse boghandlere men forefindes også hos Toldekspeditionen). Den skal udfyldes og der er vejledning til udfyldelse af den på SKATs hjemmeside for virksomheder.

Du skal have din faktura samt Enhedsdokumentet med til Toldekspeditionen og betale momsen med det samme - så bliver varerne frigivet og du kan bede PostDanmark, Fedex, DHL eller andre transportører om at udlevere dine varer ved at fremvise din tolddeklaration samt kvittering for betalt moms.

 

vær dog opmærksom på, at Toldvæsnet ikke er glade for at skulle lave arbejdet - men at du har krav på selv at måtte indfortolde dine varer!

Det tager også lidt tid - ca. 40 min. i Toldekspeditionen Kastrup inkl. diskutioner... 
Jacob

Jacob

9. juni 2013 - 22:37 #2

Nope, Alle kurer/fragtfirmaer tager gebyr for fortoldning af pakker til private...

Det ligger vist i lejet 150-200 kr, og der er som udgangspunkt ikke nogen der er lettere at snyde end andre... da 99% af fortoldningen foregår elektronisk...

Det handler så lidt om hvad der står e papirerne fra afsender, men bare fordi der står gave, er det ingen garenti for at man slipper... 
Becker

Becker

11. november 2012 - 15:07 #1

Det er kun postdanmark, der tager et importgebyr - Du kan med fordel benytte et kurérselskab eks. dhl, fedex, tnt m.fl.

For at få adgang til e-import, skal du være importørregistreret. Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.