Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Forum » Toldregler » Postdanmark

Postdanmark31. august 2013 - 13:27 #0

Jeg kan forstå at vi har regler om told på vare af politiske årsager, men jeg kan ikke forstå hvordan Postdanmark kommer ind med krav og gebyrer?

 

Jeg ville købe en dims i USA til $19 det ligger under told reglerne og der skal ikke betales ekstra, MEN reglerne for Postdanmark er anderledes og der skal betales et kæmpe gebyr så varen kommer op over det dobbelte i pris.

 

Det jeg ikke forstår, kan alle incl. postdanmark bare beslutte sig for, at scanne alle pakker fra USA og så indfører et gebyr efter eget behag og fastsætte gebyrets størelse?

Hvor er vores regering i denne sag, hvor en ikke statslig arbejdsplads får denne underlige mulighed.

 

Told ok det er vores regler og love for dette land, MEN NUL til postdanmark hvorfor skal de havde lov at opkræve en postdanmark told ???

 

Findes der nogle i Danmark som kan forklare det? OG ved vores regering at postdanmark har fundet det her gnaveben som rent tagselv.

 

 

 Aalestrup

Aalestrup
Vist 4275 gange - Besvaret 1 gange

Aalestrup

Aalestrup

31. august 2013 - 13:57 #1

Bemærkning:

 

Kan jeg vælge en anden varelevrandør end postdanmark og derved undgå gebyrer og krav fra postdanmark. På den måde anvender jeg jo postdanmark og mit håb er så at postdanmark vil undlade at "bestjæle" mig med deres selvbestaldet  gebyr. Jeg har været ind og se hvornår postdanmark begynder at opkræve og det sker ved $15, det her får mig til at hade postdanmark og betragter dem som ovenud griske.  


Sponsoreret indhold Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2023 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.