Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Lang tids levering

Spørgsmål:
Jeg har købt et kåbesæt til min motorcykel i USA, men har ikke modtaget det endnu! Jeg har kontaktet sælger flere gange, men han siger det er sendt ud af landet for over en måned siden. Så jeg tror, det er ved at blive fortoldet. Men hvor lang tid tager det? Og hvor foregår det? Er det et sted man kan ringe og forhøre sig? Plejer man ikke at modtage et brev fra Told & Skat hvor man skal indberette hvad det har kostet? Jeg er ved at blive lidt nervøs da jeg ikke har modtaget noget endnu. Håber i kan svare på disse spørgsmål.Svar:

Alt efter hvilken service der er valgt, da pakken blev sendt, kan det sagtens tage mere end en måned for pakken at nå frem.

Normalt tager fortoldningen ikke ret lang tid, oftest forsinkes en pakke kun med en dag eller to på grund af fortoldningen. 

Skat kontakter dig ikke i forbindelse med fortoldningen, afsenderen har udfyldt en fortoldningsblanket ved afsendelsen, og det er værdien angivet der, der ligger til grund for hvad du skal betale i told og moms.

Hvis værdien er angivet urealistisk, skønner Skat selv hvad den reelle værdi er, og bruger det som grundlag.

 

Når fortoldningen er overstået, vil du modtage en pakke-seddel som ved almindelige pakker, og blive bedt om at betale tolden ved afhentning af pakken på posthuset. 

 

Hvis du ikke kan eller vil betale tolden ved afhentning, returneres pakken til afsender. 

 

Hvis ikke pakken er sendt som luftpost, tror jeg ikke du behøver være nervøs endnu. Jeg har før oplevet pakker der var 8 uger undervejs - dog heldigvis ikke ret tit. 

 
Tilbage
 Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.