Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Kosttilskud og protein pulver

Spørgsmål:
hej, har to ting; først vil jeg gerne rose jer for jeres fantastiske toldberegner. den er utrolig nem at bruge, har benyttedet den til mange beregninger når jeg laver uden lands bestillinger. så til mit råd/spørgsmål det ville være rart vis man kunne se inden for de forskellige toldsatser alle de produkter som går der under. da der er mange ting som mangler og blive skrevet ind. hvad jeg leder efter told/skatte loven for import af kosttilskud i form af blandt andet protein pulver og andre pulver supplements, til og starte med ville jeg tro det hørte under trænings udstyr men da der ikke var nogen ¨beskrivelse¨ ville jeg hellere skrive til jer først. vis i kan hjælpe mig med dette spørgsmål ville det være fantastisk og håber min ¨mail¨ kan være til hjælp af udviklingen af jeres fremragende side.Svar:

Først og fremmest tak for de rosende ord :-)

De varetyper der står på min liste, er varer som folk igennem tiden har spurgt efter, og som jeg har kunnet finde entydige toldsatser på.

Det er desværre ikke tilfældet for kosttilskud - der er simpelthen for mange forskellige toldsatser i spil, ud fra virkelig mange kriterier - eksempelvis hvor meget protein der er i, hvilken type protein der er tale om, om det er i pilleform, pulverform eller noget andet. Og mange mange andre ting.

Derfor har jeg desværre helt måtte droppe at svare på spørgsmål om kosttilskud.

Det er simpelthen ikke til at finde hoved og hale i, så hvis jeg svarede alligevel, er der stor risiko for at mit svar er forkert.

Ofte hjælper det dog at hvis pakkens værdi inkl. forsendelse, er under 1.150 kr, skal der kun betales importgebyr og moms - altså ingen told, og så er toldsatsen jo ligemeget.

Hvis værdien er 80 kr eller under, ekskl. forsendelse, er pakken helt gratis at modtage.

 

 
Tilbage
 


Sponsoreret indhold:
Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2020 Toldpriser.dk
Kontakt