Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Flere pakker under 80 kr samme dag?

Spørgsmål:
Hej. Jeb bestiller billige ting via en side som er fra Kina. Aliexpress. Får at undgå moms, told og gebyr skal man holde sig under et beløb. Kan man gøre det hver dag? eller 3 i husstanden der bestiller samme dag uden det told, moms og gebyr bliver lagt på??



Svar:

Så længe den samlede værdi af pakken indeholder for 80 kr eller under, er der hverken told, moms eller gebyr på at modtage den.

Personligt prøver jeg dog at holde det under 75 kr, da valutakurser jo svinger lidt, og det er kursen ved modtagelsen der er afgørende (hvis altså der betales med fremmed valuta).

Så længe der er seperate ordrer, der sendes hver for sig, kan du bestille alle de pakker du vil, der kommer ikke told på.

Jeg har ofte bestilt 3-4 gange lige i træk på miniinthebox.com, hver gang for under 80 kr, og de er hver gang kommet i hver sin pakke, uden yderligere omkostninger.

Jeg har hørt om nogle få der har været uheldig at den webshop de har handlet hos, på eget initiativ, har pakket flere ordrer i samme pakke - og det ødelægger jo planen fuldstændigt.

Jeg har dog kun hørt om det 2-3 gange, og det er mit indtryk at den slags oftest sker ved handel på eBay og den slags steder, hvor privatpersoner står for at pakke indholdet manuelt.

Håber det besvarer dit spørgsmål :-)

 
Tilbage
 



Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.