Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Er bagatelgrænsen på 80 kr med eller uden porto?

Spørgsmål:
Jeg har for første gang ville købe noget i USA, og har hertil brugt jeres beregner. Prisen på varen er 8.95 og levering er 8.65 dollar. På jeres side fortæller den mig at jeg intet skal betale, heller ikke til Post Danmark. Men undersøger jeg nærmer, siger Post Danmark, at de 80 kr man må handle for, er INCL porten. Er jeres side så ikke misvisende??Svar:

OPDATERING: Siden nedenstående svar, har vi fået afgørelse fra Skat.

Se siden med Toldregler for mere info. 

 

Om vores side er misvisende?
Svaret må være: NEJ :)

 

Problemet er at det er Skat der bestemmer om de 80 kr er med eller uden portoen, men selv Skat ved ikke hvad der er rigtigt i det tilfælde.

 

Vi har flere gange kontaktet Skat, med forskelligt svar hver gang.

En af skats medarbejdere sagde endda meget ærligt "Hvis du spørger mig er det excl. porto, hvis du spørger min kollega er det incl. porto".

Skat har selv forsøgt at få det afklaret én gang for alle, men det er ikke lykkedes dem.

 

Jeg holder dog på at de 80 kr må være excl. porto, intet andet giver mening, eftersom porto uden for EU ofte overstiger 80 kr. i sig selv, hvilket ville betyde at reglen aldrig/sjældent ville kunne bruges.

 

Problemet er dog at det er lidt af et lotteri at bestille noget for under 80 kr, da man aldrig ved hvordan tolderen fortolker reglerne dén dag din pakke kommer gennem tolden.

Og når ikke engang Skat kan finde ud af det, kan man ikke engang klage over at man er blevet fortoldet for en vare til under 80 kr.

- Se mere her
 
Tilbage
 Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.