Forside Nyheder Toldberegner Toldregler Toldsatser F.A.Q Forum


Anden afsender end Post Danmark - stadig gebyr?

Spørgsmål:
Jeg vil købe en jakke fra Kina til 136 kr. Når jeg går ind på jeres toldberegner står der det ikke overskrider SKAT's grænse, men Post Danmarks og derfor er der et gebyr på 160 kr. Mit spørgsmål er så, om i ved om jeg skal betale det gebyr på 160 kr. hvis det ikke er Post Danmark der skal levere varer, for på hjemmeside, hvor jeg har bestilt varen står der at det er China Post Air Mail?



Svar:

Du skal betale importgebyr, men nej, ikke nødvendigvis til Post Danmark.

Det er blot Post Danmark der toldbehandler langt størstedelen af de pakker der kommer til Danmark.

Andre fragtselskaber har samme gebyr, blot et lidt andet beløb. De minder dog alle om hinanden, men Post Danmark er mig bekendt de dyreste på det punkt, omend ikke med ret meget - det er derfor jeg beregner ud fra deres gebyr - for hellere regne en 10'er for meget, end skuffe folk ved at regne en 10'er for lidt.

 

Når der på afsender hjemmesiden står at de sender med fx China Post Air Mail, så er det ikke China Post Air Mail der håndterer pakken i Danmark - her tager et andet selskab over, og sørger for at pakken når frem til modtageren.

Og det er som nævnt oftest Post Danmark.

 

Så med en værdi på 136 kr, vil jeg forvente at du skal af med ca. 194 kr ved modtagelsen - forudsat at den er fragtfri - hvis der er fragt på, stiger beløbet tilsvarende, eftersom der lægges moms oven i fragten.

 

Eftersom der er tale om et beløb under 1.150 kr, lægges der dog ikke told oveni.

 

Håber det hjalp.

 

Med venlig hilsen
Martin
Toldpriser.dk

 
Tilbage
 



Annoncer


Partnere
TollSjekk.no
DanskeLinks.dk
Kurserne.dk
©2008 - 2024 Toldpriser.dk
Kontakt

Toldpriser.dk er til salg for 0,00 kr. Kun seriøse henvendelser. Klik her for mere info.